Gemiddelde Score 8.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van de Veen
Laad meer ervaringen

Door uit Rotterdam op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne spontane dame waar ik alle vertrouwen in heb!

Door uit Ridderkerk op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Pas als hulp gestart is zal blijken of t allemaal goed gaat, maar tot nu toe alles accoord

Door uit Utrecht op 20-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Onze tweede match klikte goed en daar hebben we nu afspraken mee gemaakt. Vragen via de email aan tophulp werden snel beantwoord.

Door uit Amsterdam op 22-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

G

Door uit Leiderdorp op 08-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Na 2 weken bericht gekregen dat er geen schoonmaakster gevonden is voor 3 uur per 2 weken in Leiderdorp. Resultaat dus teleurstellend. Berichtgeving/communicatie van tophulp.nl was wel netjes.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend dat wij geen hulp hebben gevonden. Helaas kan het een enkele keer voorkomen dat wij op dit moment niemand kunnen koppelen aan uw aanvraag. Wij gaan altijd twee weken op zoek, mochten wij in die periode niemand kunnen voorstellen, betaald u ons uiteraard ook niets. Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in de omgeving. Uiteraard kunnen wij nogmaals proberen een hulp te vinden.

Door uit Nootdorp op 20-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Was eerste keer. Verder geen ervaring met uw organisatie.

Door uit Goirle op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijke afspraken, heldere communicatie, en fijn dat er ook met trainingen geïnvesteerd wordt in de hulp die bij mij thuis aan de slag gaat.

Door uit Vreeland op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel goed

Door uit Gouda op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle actie, goed geholpen

Door uit Utrecht op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en adekwaat

Door uit Wergea op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke communicatie en snelle match gevonden. Contact verliep soepel en snel. Erg prettig

Door uit Huissen op 26-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prettig kennismakingsgesprek, heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.

Door uit Oegstgeest op 20-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag kreeg ik een voorstel. De betreffende dames kwamen zeer goed over bij het kennismakingsgesprek en gaan over anderhalve week starten. Ik heb een goede indruk

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!