Gemiddelde Score 8.5

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van de Veen
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben zeer ontevreden over de service van top-hulp. De aanvraag is inderdaad zo geplaatst maar... Ondanks het feit dat wij nog steeds geen hulp hebben betaalden wij wel de inschrijfkosten. Na 3 maanden hebben wij nog steeds geen hulp maar betalen wel de maandelijkse bijdrage.Het contract gaat nl in zodra je een kennismaking afspreekt. Ook als de aangeboden hulp om persoonlijke redenen niet komt opdagen gaat je contract in en zit jij er als klant er een jaar aan vast.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Op het moment dat wij naar aanleiding van uw zoekopdracht een hulp voorstellen, dan gaat het jaarabonnement in. Wij hebben u nu driemaal een hulp voorgesteld, welke niet allemaal zelf hebben afgezegd. U heeft deze zelf om verschillende redenen afgewezen.

Door uit Amsterdam op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tophulp is enkel een hele grote database waar eenieder die zichzelf een goede schoonmaker vindt zich kan inschrijven. Er is geen enkele selectie, als potentiële 'werkgever' moet je zelf al het werk doen. Zonde van mijn geld.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Bedankt voor uw feedback echter is dit onjuist. Ons tophulp bestand is een stuk beperkter, omdat dit alleen hulpen bevat welke al meer dan een jaar via ons werkzaam zijn en waarvan wij van geen enkele opdrachtgever klachten hebben ontvangen. Deze hulpen hebben dus aan ons bewezen dat zij hun werk goed verrichten en betrouwbaar zijn.

Door uit Delft op 16-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het concept werkt prima, maar het verdienmodel van Tophulp vind ik exorbitant.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over ons verdienmodel,wij hebben reeds onze abonnementen aangepast hier zit o.a. een schade/diefstal verzekering in en nog meerdere voordelen. Wij horen graag van u of u nog tips heeft om het abonnement aan te passen.

Door uit Rotterdam op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste voorgestelde hulp voldoet gelijk aan verwachtingen. Aardige man. Moet nog een beetje wennen maar das logisch na twee bezoekjes.

Door uit Dronten op 22-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Afspraken worden nagekomen. Resultaat van de zoektocht naar hulp.is naar tevredenheid. 50 euro is een schappelijke prijs.

Door uit Gorinchem op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen één week iemand gevonden. Heeft zojuist de eerste keer bij ons schoon gemaakt. Dit is super goed bevallen. De match is er ook. De ervaring is dus prima!

Door uit Leeuwarden op 16-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kundig. Goede match. Snel geleverd

Door uit Amsterdam op 31-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb in november eerst via ikzoekeenwittewerkster.nl een hulp aangevraagd. Die is in twee maanden twee keer geweest en appte steeds een half uur van tevoren dat ze toch niet kwam. Het bleef daarna angstvallig stil en ik kreeg dus geen nieuwe werkster aangeboden. Dus gevraagd om overschrijving naar Tophulp.nl. Dan maar meer betalen, maar hopelijk snel een hulp waar ik echt van op aan kan dacht ik! Ik heb geen moeilijke eisen. Het gaat om twee keer per maand 4 uur in Amsterdam en de hulp kan kiezen tussen ma/di/wo/vr. Hoe ruim wil je het hebben? Tot op heden nog steeds niet in contact gebracht met een potentiële hulp dus ik twijfel erg aan de database van tophulp/ikzoekeenwittewerkster en ga mijn inschrijfgeld terugvragen!

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

We proberen altijd om zo snel mogelijk een geschikte hulp te vinden. Wij zijn dan ook direct nadat u heeft aangegeven dat het contract moest worden stop gezet voor u op zoek gegaan naar een nieuwe hulp. Helaas lukt dit niet altijd op de gewenste termijn. We hebben uw aanvraag redelijk recent (een dag of 3) uitgezet bij de tophulpen in uw omgeving. We hopen dat u begrijpt dat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de hulpen. Het zijn niet uw eisen qua werkdag, maar de leeftijdsrestrictie die u heeft ingesteld die het moeilijker kunnen maken om iemand te vinden. Het is jammer dat u het zo heeft ervaren.

Door uit Almere op 29-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het lijkt me een goed functionerend bedrijf met oog voor zowel hulpvrager als hulpverleners.

Door uit Deventer op 29-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog niet dr beste ervaringen. 1e hulp voldeed niet, 2e had geen tijd bij nader inzien. Een ervaren kracht gevraagd. Heb twijfels of deze kan aanpakken maar we gaan het proberen.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Wanneer u via tophulp een hulp aanvraagt, sturen wij u altijd iemand die al langere tijd via ons werkt (minimaal een jaar). We wensen u een prettige samenwerking.

Door uit Lelystad op 26-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Eindhoven op 26-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een handig en betrouwbaar platform om professionele schoonmakers en hulpzoekenden in contact te brengen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!