Gemiddelde Score 8.7

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer van de Veen
Laad meer ervaringen

Door uit Malden op 17-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Aanmelding van nieuwe hulp duurde lang

Door uit Barendrecht op 14-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle beantwoording van zoekvraag. ik vraag mij wel af wat het verschil is in kwaliteit tussen; ik zoek een witte werkster en tophulp?

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Het verschil tussen tophulp en de witte werkster is dat tophulp alleen de hulpen zijn die al meer dan een jaar naar volle tevredenheid via ons werkzaam zijn. Via de witte werkster kun je dus ook hulpen voorgesteld krijgen die nog niet zo lang via ons werkzaam zijn.

Door uit Voorburg op 06-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, duidelijk en efficiënt geholpen.

Door uit Zoetermeer op 15-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snel , binnen een dag, was er een reactie op ons verzoek voor een voordracht van een kandidaat. Alles verliep volgens afspraak.

Door uit Oosterhout op 24-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Grave op 05-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb goede ervaring met tophulp.nl

Door uit Delft op 26-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede manier om snel met een betrouwbare kandidaat in contact te komen.

Door uit Velp op 21-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed initiatief!

Door uit Rijssen op 12-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe erg goed gevoel. Snelle handeling. Ik heb binnen 2 dagen een fijne hulp gevonden

Door uit Purmerend op 23-03-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mijn aanvraag is door tophulp heel snel in behandeling genomen. Communicatie is duidelijk en er is snel gereageerd op mijn vragen.

Door uit Leeuwarden op 16-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kundig. Goede match. Snel geleverd

Door uit Amsterdam op 31-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb in november eerst via ikzoekeenwittewerkster.nl een hulp aangevraagd. Die is in twee maanden twee keer geweest en appte steeds een half uur van tevoren dat ze toch niet kwam. Het bleef daarna angstvallig stil en ik kreeg dus geen nieuwe werkster aangeboden. Dus gevraagd om overschrijving naar Tophulp.nl. Dan maar meer betalen, maar hopelijk snel een hulp waar ik echt van op aan kan dacht ik! Ik heb geen moeilijke eisen. Het gaat om twee keer per maand 4 uur in Amsterdam en de hulp kan kiezen tussen ma/di/wo/vr. Hoe ruim wil je het hebben? Tot op heden nog steeds niet in contact gebracht met een potentiële hulp dus ik twijfel erg aan de database van tophulp/ikzoekeenwittewerkster en ga mijn inschrijfgeld terugvragen!

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

We proberen altijd om zo snel mogelijk een geschikte hulp te vinden. Wij zijn dan ook direct nadat u heeft aangegeven dat het contract moest worden stop gezet voor u op zoek gegaan naar een nieuwe hulp. Helaas lukt dit niet altijd op de gewenste termijn. We hebben uw aanvraag redelijk recent (een dag of 3) uitgezet bij de tophulpen in uw omgeving. We hopen dat u begrijpt dat we afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van de hulpen. Het zijn niet uw eisen qua werkdag, maar de leeftijdsrestrictie die u heeft ingesteld die het moeilijker kunnen maken om iemand te vinden. Het is jammer dat u het zo heeft ervaren.

Door uit Almere op 29-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het lijkt me een goed functionerend bedrijf met oog voor zowel hulpvrager als hulpverleners.

Door uit Deventer op 29-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog niet dr beste ervaringen. 1e hulp voldeed niet, 2e had geen tijd bij nader inzien. Een ervaren kracht gevraagd. Heb twijfels of deze kan aanpakken maar we gaan het proberen.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Wanneer u via tophulp een hulp aanvraagt, sturen wij u altijd iemand die al langere tijd via ons werkt (minimaal een jaar). We wensen u een prettige samenwerking.

Door uit Lelystad op 26-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Eindhoven op 26-10-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een handig en betrouwbaar platform om professionele schoonmakers en hulpzoekenden in contact te brengen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!