Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer van de Veen
Laad meer ervaringen

Door uit Vlaardingen op 11-10-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben over het algemeen tevreden omdat je wel een schoonmaakster voorgesteld krijgt en dat heel veel administratieve handelingen uit handen wordt genomen. Dit doet overigens veel andere websites. Ik vind het wel jammer dat je verplicht een jaarabonnement moet nemen en dat dit heeel onduidelijk is aangegeven. Wanneer je ernaar informeert doet men ook alsof de neus bloedt “oh maar we kunnen u helpen om gepast hulp in huis te vinden”. Ook is dit wel prijzig in vergelijking tot andere websites.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend om te lezen dat dit volgens u niet duidelijk genoeg is weergegeven, wij zijn blij met uw feedback en zullen intern op zoek naar een manier op dit te verbeteren.

Door uit Bemmel op 11-09-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Delft op 31-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nu toe is de ervaring nog niet erg positief.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend om te lezen, wij vernemen graag waar u ontevreden over bent zodat wij wellicht samen tot een oplossing kunnen komen.

Door uit Enschede op 28-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over de hulp. Ik zou wel graag willen weten hoe ik u snel kan vereiken met ev vragen. Dat vind ik tot op heden traag gaan

Door uit Apeldoorn op 27-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden die naar alle tevredenheid de schoonmaak doet👍🏻

Door uit Zoetermeer op 17-08-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een bedrijf die ik iedereen aanraad als je op zoek bent naar hulp in de huishouding. Er is snel contact als je een vraag hebt en de klanten service is erg vriendelijk. Er wordt gekeken naar de wensen en een match is er snel.

Door uit Groningen op 24-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima!

Door uit Assen op 21-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

kan nog geen ervaring aangeven

Door uit Eindhoven op 05-06-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlot gevonden, geschikte kandidaat

Door uit Hilversum op 14-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben blij dat ik hulp heb. Ze is 1x geweest.

Door uit Dongen op 05-05-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

website en contact prima. Helaas eerste hulp voldeed niet aan onze wensen. Belde vaak af en was in haar werkzaamheden traag en onzorgvuldig. Het tweede contact, niet tot een samenwerking gekomen. De dagen en tijden die we hebben aangegeven kon ze niet aan voldoen.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend om te lezen dat de voorgestelde hulpen niet voldeden aan de verwachtingen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Leidschendam op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en efficient

Door uit Amstelveen op 11-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en secuur

Door uit Rosmalen op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Sinds 17 september jl. zitten wij zonder hulp. De bewering dat er spoedig (binnen 3 dagen) hulp wordt gevonden wordt niet gestand gedaan. Daarnaast kun je zeggen dat de van garantie voor een vervangende hulp niets blijkt... Zeer beroerd allemaal, we betalen dus een (jaar-)abonnement maar krijgen er niets voor terug.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend om te lezen dat wij nog geen vervangende hulp voor u hebben gevonden. Wij doen zoveel mogelijk ons best om snel een match te maken die past bij uw wensen en eisen. U krijgt met uw jaarabonnement de garantie dat we voor u opzoek blijven. Gezien de omstandigheden rondom corona kan het helaas wat langer duren voor dat we een nieuwe kandidaat voor u hebben die beschikbaar is.

Door uit Rotterdam op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mindere kwaliteit hulpen dan verwacht, maar vlot systeem. Klantenservice kon hier ook geen antwoord op geven. Uiteindelijk wel een geschikte hulp gevonden.

Door uit Valkenswaard op 18-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte voorwaarden en ze lokken je in een abonnement terwijl ze nog niemand hebben gevonden die bij je past.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Onze voorwaarden worden u op voorhand getoond en dient u mee akkoord te gaan. Dat heeft u ook gedaan, het is dan spijtig dat u achteraf aangeeft dat deze voorwaarden slecht zijn, daar u hier zelf uw akkoord op hebt gegeven.

Door uit Dordrecht op 09-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn ervaring is positief: snel en efficient een goede en leuke hulp gevonden.

Door uit Utrecht op 03-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben zeer ontevreden over de service van top-hulp. De aanvraag is inderdaad zo geplaatst maar... Ondanks het feit dat wij nog steeds geen hulp hebben betaalden wij wel de inschrijfkosten. Na 3 maanden hebben wij nog steeds geen hulp maar betalen wel de maandelijkse bijdrage.Het contract gaat nl in zodra je een kennismaking afspreekt. Ook als de aangeboden hulp om persoonlijke redenen niet komt opdagen gaat je contract in en zit jij er als klant er een jaar aan vast.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Op het moment dat wij naar aanleiding van uw zoekopdracht een hulp voorstellen, dan gaat het jaarabonnement in. Wij hebben u nu driemaal een hulp voorgesteld, welke niet allemaal zelf hebben afgezegd. U heeft deze zelf om verschillende redenen afgewezen.

Door uit Amsterdam op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tophulp is enkel een hele grote database waar eenieder die zichzelf een goede schoonmaker vindt zich kan inschrijven. Er is geen enkele selectie, als potentiële 'werkgever' moet je zelf al het werk doen. Zonde van mijn geld.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Bedankt voor uw feedback echter is dit onjuist. Ons tophulp bestand is een stuk beperkter, omdat dit alleen hulpen bevat welke al meer dan een jaar via ons werkzaam zijn en waarvan wij van geen enkele opdrachtgever klachten hebben ontvangen. Deze hulpen hebben dus aan ons bewezen dat zij hun werk goed verrichten en betrouwbaar zijn.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!