Vergoeding

Als u zich inschrijft bij Tophulp.nl, bestaat de vergoeding uit twee delen. Ten eerste is er het eenmalige bemiddelingsbedrag. Dit betaalt u ons zodra wij u de gegevens van een Tophulp geleverd hebben. Daarnaast betaalt u de hulp een vergoeding. Dit doet u pas op het moment dat de hulp daadwerkelijk voor u werkt.

Vergoeding

De vergoeding voor de Tophulp bedraagt € 15,75 per uur. Dit is all inclusive: er komt niets meer boven op, dus ook geen vakantiegeld of belasting.

Bemiddelingsbedrag

Het eenmalige bemiddelingsbedrag is € 50,-. Dit bedrag betaalt u wanneer wij u de gegevens van een Tophulp geleverd hebben. De kosten voor bemiddeling kunt u naar ons overmaken. Hebt u geen klik met de werkster? Dan zoeken wij gratis naar een nieuwe kandidaat. U heeft drie jaar garantie. Het bemiddelingsbedrag hoeft u gedurende die periode niet opnieuw te betalen. 


Doorbetaling bij ziekte

Mocht het voorkomen dat uw Tophulp ziekt wordt en dat hij of zij daardoor niet kan komen werken, dan bent u volgens de wet verplicht om de eerste zes weken van ziekte 70% van het loon uit te blijven betalen. In veel gevallen wordt er echter een afspraak gemaakt over het inhalen van de gemiste werkzaamheden. U kunt afspraken hierover ook vastleggen in de arbeidsovereenkomst. 

Is uw Tophulp langdurig ziek? Dan kunt u bij ons een nieuwe Tophulp aanvragen, in de meeste gevallen valt dit onder de garantie.  

Bent u overtuigd van de lage loonkosten en wilt u hier direct van profiteren? Schrijf u dan nu in en we gaan direct voor u op zoek.