Uw tophulp heeft een uurtarief van € 16,75 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale tophulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaak abonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale tophulp
  • Handig uren overzicht
  • Wij houden niets in van de tophulp

Schoonmaak abonnement

€ 15,- per maand

Voor slechts € 15,- per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte tophulp. Het abonnement biedt u vele voordelen. Zo is er een fonds in geval van schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een vervangende tophulp indien nodig en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een tophulp voor € 16,75
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende tophulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de tophulp & voordeel voor u

De tophulp
Het uurloon van € 16,75 is helemaal van de tophulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het abonnement van € 15,- biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende tophulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige tophulp in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een tophulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de tophulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen tophulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

Tophulp aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven.

Op het moment dat wij een tophulp hebben gevonden, gaat uw abonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 15,-.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen tophulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement voor een periode van een jaar af. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@tophulp.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw tophulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de tophulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.