Gemiddelde Score 4.2

Video Reviews


Meneer van de Veen
Laad meer ervaringen

Door uit Delft op 16-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het concept werkt prima, maar het verdienmodel van Tophulp vind ik exorbitant.

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over ons verdienmodel,wij hebben reeds onze abonnementen aangepast hier zit o.a. een schade/diefstal verzekering in en nog meerdere voordelen. Wij horen graag van u of u nog tips heeft om het abonnement aan te passen.

Door uit Rotterdam op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste voorgestelde hulp voldoet gelijk aan verwachtingen. Aardige man. Moet nog een beetje wennen maar das logisch na twee bezoekjes.

Door uit Dronten op 22-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Afspraken worden nagekomen. Resultaat van de zoektocht naar hulp.is naar tevredenheid. 50 euro is een schappelijke prijs.

Door uit Gorinchem op 15-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen één week iemand gevonden. Heeft zojuist de eerste keer bij ons schoon gemaakt. Dit is super goed bevallen. De match is er ook. De ervaring is dus prima!

Door uit Spijkenisse op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Een zg. tophulp kan weliswaar een lange werkervaring hebben, maar dat zegt niets over de kwaliteit van werken. Ik heb relatief veel moeten bijsturen om het gewenste resultaat te krijgen. Wat betreft hygiëne mist er ook kennis of wordt deze onvoldoende toegepast.... Voor het geld dat tophulp er aan overhoudt zou er meer in de kwaliteit van de aangeboden hulpen kunnen worden geïnvesteerd.

Door uit Vriezenveen op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Bij de eerste match was het raak. Ze is nog maar een paar keer geweest. Ervaringen tot nu toe goed

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter is de feedback knop bedoelt voor een beoordeling over onze site en niet de kandidaten inhoudelijk wij hopen dat u een fijne samenwerking tegemoet bent gegaan!

Door uit Utrecht op 14-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bij Tophulp aangemeld en vervolgens een schoonmaakster voorgedragen gekregen die geen (Nederlands of Engels) spreekt. Vervolgens uitgeschreven omdat ik binnen mijn vriendenkring een passende schoonmaakster had gevonden. De kosten van 50 euro toch moeten betalen voor diensten waar ik niks aan heb gehad... ik zou Tophulp zeker niet aanraden

Reactie op deze feedback door het team van tophulp.nl:

Vervelend dat u het zo heeft ervaren. Echter de hulp die wij u hebben voorgesteld werkt al meerdere jaren via ons bij vele opdrachtgevers en naar alle tevredenheid. In uw aanvraag staan geen eisen wat betreft taalvaardigheid, daarnaast hebben tientallen andere opdrachtgevers een goede samenwerking met deze hulp en kunnen wel met haar communiceren. Wanneer de hulp toch niet passend is, kunnen wij voor u verder zoeken met uw aanvullende eisen. Echter de kosten dient u uiteraard wel te voldoen als wij een geschikte hulp voorstellen. Wanneer u eisen heeft welke niet in de aanvraag staan, kunnen wij hier ook geen rekening mee houden.

Door uit Rotterdam op 19-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne spontane dame waar ik alle vertrouwen in heb!

Door uit Ridderkerk op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Pas als hulp gestart is zal blijken of t allemaal goed gaat, maar tot nu toe alles accoord

Door uit Utrecht op 20-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Onze tweede match klikte goed en daar hebben we nu afspraken mee gemaakt. Vragen via de email aan tophulp werden snel beantwoord.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!