Bent u op zoek naar een Tophulp? Dan bent u bij Tophulp.nl aan het goede adres. Hieronder leggen wij u uit hoe Tophulp werkt. 


1. Inschrijven

Wanneer u ons wilt laten zoeken naar een geschikte Tophulp dient u uzelf eerst in te schrijven op de website. Inschrijven is heel eenvoudig, u vult uw persoonsgegevens in en u verstuurt het formulier.


2. Inschrijving activeren

Na uw inschrijving ontvangt u een e-mail. Let op! Deze e-mail kan ook in uw spam-box terecht komen. In de e-mail vindt u een activeringslink. U dient op deze link te klikken om uw inschrijving te activeren. 


3. Aanvraag indienen

Na het activeren van uw inschrijving kunt u uw aanvraag indienen. Hierbij geeft u aan hoeveel uur de hulp bij u moet komen werken en of u nog andere wensen en eisen hebt. Na het lezen van de algemene voorwaarden dient u de aanvraag te verzenden. 


4. Wij gaan op zoek

Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan wij direct voor u op zoek naar een geschikte Tophulp. Wij houden daarbij altijd rekening met uw woonplaats, wensen en eisen.


5. U ontvangt de gegevens van de Tophulp

Als wij iemand voor u hebben gevonden, ontvangt u de gegevens van deze hulp. U kunt dan contact opnemen met de Tophulp om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek kijkt u of er een klik is met de hulp. Is er een klik? Dan kan de Tophulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Dan dient u dit bij ons aan te geven, wij gaan dan voor u op zoek naar een andere hulp die beter bij u past.

Let op! Bij het leveren van de gegevens van een Tophulp ontstaat ook een factuur. Op dat moment start uw schoonmaakabonnement.


6. De Tophulp gaat bij u aan de slag

Als er een klik is, kan de Tophulp bij u aan de slag. Het is verstandig om met de hulp afspraken te maken over de uitbetaling van de vergoeding, de werktijden, de werkzaamheden en het eventueel ontvangen van de sleutel van uw woning. 


7. Betaling van de Tophulp

U dient uw hulp zelf uit te betalen. De Tophulp moet wel de gewerkte uren aan ons doorgeven, dit is voor de administratie en de jaaropgaaf die de hulp aan het eind van het jaar ontvangt. Ook u kunt een uitdraai krijgen van de door de hulp gewerkte uren.

 

Wilt u ook een Tophulp in huis? Schrijf u dan nu in, dien uw aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek!