Over ons

Al sinds 2007 zijn wij bezig met het zoeken naar een huishoudelijke hulp voor mensen die hier behoefte aan hebben. Het begon in 2007 met het idee om een bemiddelingswebsite te starten voor mensen met een zorgindicatie, een PGB. Dit was een razend succes en al gauw merkten we dat niet alleen mensen met een zorgindicatie, maar ook mensen zonder een zorgindicatie behoefte hadden aan een huishoudelijke hulp. Dit waren bijvoorbeeld tweeverdieners, alleenstaande mannen of drukke gezinnen. We besloten daarom ons concept zodanig aan te passen zodat ook mensen zonder PGB bij ons terecht zouden kunnen.

Het nieuwe concept bleek erg succesvol. Al gauw meldden veel mensen zich aan voor een huishoudelijke hulp en ook onze database van huishoudelijke hulpen groeide explosief. Momenteel staan er 320.091 bij ons geregistreerd. Dit hadden wij in 2007 nooit kunnen bedenken.

Tophulp.nl

In 2013 besloten we opnieuw dat het tijd was voor verandering. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw hulp kunt vertrouwen en dat deze kennis van zaken heeft. Daarom hebben we ons concept opnieuw aangepast en zo kwamen we tot de website Tophulp.nl. Het verschil is dat we op Tophulp.nl alleen de allerbeste hulpen aanbieden. Dit zijn hulpen uit de database van onze vorige concepten die minimaal 1 jaar ervaring hebben in de huishoudelijke hulp en die bij ons bewezen hebben een Tophulp te zijn. De database van Tophulp.nl bestaat dus uit een selectie van zeer ervaren, goede huishoudelijke hulpen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u een goede hulp in huis krijgt.

Wij bemiddelen dus in het zoeken naar een goede huishoudelijke hulp voor onze klanten, een Tophulp. Hierbij vinden we het belangrijk dat onze klanten duidelijk kunnen aangeven wat zij verwachten van hun huishoudelijke hulp. Daarom geven onze klanten aan ons door aan welke eisen hun Tophulp moet voldoen en vervolgens gaan wij op zoek in onze database naar een dergelijke hulp. Als wij die gevonden hebben, geven wij de gegevens van deze Tophulp door aan onze klant.

Wilt u ook profiteren van een goede en betrouwbare service om zo een Tophulp voor in uw huis te vinden?

Schrijf u dan nu in!

Ons kantoor is gevestigd in Enschede. Wij bieden echter Tophulpen door heel Nederland. Met snel en efficiënt e-mailcontact kunnen wij een goede service garanderen.

Tophulp.nl

Nijverheidstraat 5

7511 JM Enschede

Tel: 088-4303063 (Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 – 12:00 en van 14:30 - 16:00.)