Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen bij uw persoonlijke verzorging? Iemand die u helpt bij het wassen, scheren, aankleden, eten en drinken? Dan bent u bij Tophulp aan het juiste adres. Onze Tophulpen hebben zichzelf bewezen, zij zijn al meerdere jaren bij ons werkzaam en onze klanten zijn zeer tevreden over deze hulpen. Voor een Tophulp betaalt u slechts €15,75 per uur.

Een Top Persoonlijke Verzorger aanvragen?

Wilt u zo snel mogelijk een Tophulp in huis die aan uw wensen en eisen voldoet? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Tophulp;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte Tophulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een Tophulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de Tophulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de Tophulp, is er een klik? Dan kan de Tophulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere Tophulp die beter bij u past.

 

Wel persoonlijke verzorging maar geen Tophulp?

U bent op zoek naar persoonlijke verzorging, maar u hoeft niet per se iemand in huis die jaren ervaring heeft? Dan verwijzen wij u graag door naar www.ikzoekpersoonlijkeverzorging.nl. Op die website kunt een aanvraag indienen voor een persoonlijke verzorger. Deze verzorgers voldoen niet aan de eisen voor een Tophulp maar gaan wel graag bij u aan de slag. Indien u een persoonlijke verzorger zoekt via 'Ik zoek Persoonlijke Verzorging' betaalt u de verzorger slechts €13,50 per uur.

Nu een Top Persoonlijke Verzorger aanvragen? Schrijf u dan in, dien een aanvraag in en wij gaan direct voor u op zoek!