Bent u op zoek naar begeleiding bij het (her)krijgen van een zinvolle dagindeling? Dan bent u bij Tophulp.nl aan het juiste adres. Onze Tophulpen staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het plannen van dagelijkse of wekelijkse bezigheden, om u te ondersteunen bij een wekelijks bezoek aan het zwembad of de dierentuin of om een wandeling te maken en een kop koffie te drinken. Onze Tophulpen ondersteunen u al voor slechts €15,75 per uur.

Tophulp inschakelen voor ondersteunende begeleiding?

Wilt u een van onze beste hulpen inschakelen voor ondersteunende begeleiding? Volg dan onderstaande stappen:

  1. Schrijf u in op Tophulp;
  2. Activeer uw inschrijving en dien een aanvraag in;
  3. Na ontvangst van uw aanvraag gaan wij direct op zoek naar een geschikte Tophulp;
  4. U ontvangt de gegevens van een Tophulp die bij u past;
  5. U dient een kennismakingsgesprek te plannen met de Tophulp, in dit gesprek kijkt u of er een klik is met de Tophulp, is er een klik? Dan kan de Tophulp direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geef dit dan aan, wij gaan dan op zoek naar een andere Tophulp die beter bij u past.


Een ervaren begeleider

Al onze Tophulpen hebben zichzelf bewezen. Klanten zijn zeer goed te spreken over deze hulpen en de hulpen zijn al meerdere jaren bij ons in dienst. U betaalt voor de ervaring van deze hulpen. Vindt u het niet nodig dat uw ondersteunende begeleider ervaring heeft? Dan verwijzen wij u naar www.ikzoekondersteunendebegeleiding.nl. U kunt ook hier een aanvraag indienen voor een ondersteunende begeleider, voor deze begeleider (zonder de voordelen van een Tophulp) betaalt u slechts €10,- per uur.

Een Tophulp voor ondersteunende begeleiding aanvragen? Schrijf u nu in, dien uw aanvraag in en wij gaan dan direct voor u op zoek!