Garantie | Groot aanbod | Geen gedoe

Bij Tophulp.nl werken we met de 3G's: garantie, groot aanbod en geen gedoe. Deze factoren samen zijn de succesformule voor een succesvolle hulp in de huishouding.

Garantie

Ten eerste bieden wij u 3 garantie op uw hulp. Als u een hulp in huis neemt, is het belangrijk dat het klikt tussen u en de hulp. Dit kunt u echter nooit meteen weten. Dat is wat de garantie inhoudt: mocht binnen de 3 jaar blijken dat de hulp naar uw mening niet geschikt is of niet voldoet aan uw eisen dan gaan wij gratis op zoek naar een nieuwe, geschiktere hulp.

Groot aanbod

In onze database staan hulpen ingeschreven door heel Nederland. Dat zorgt ervoor dat wij een heel groot aanbod hebben: momenteel hebben zich al 322.493 hulpen ingeschreven. Er is dus altijd wel iemand te vinden die bij u in de buurt woont en aan uw eisen voldoet!

Geen gedoe

Bij Tophulp.nl garanderen wij dat u geen gedoe heeft met de administratie: dat regelen wij voor u. U kunt dankzij ons urenbriefjessysteem altijd online bekijken hoeveel uur uw hulp voor u heeft gewerkt en wat u de hulp moet betalen.

Al met al zijn dit de factoren waarmee Tophulp.nl u kan garanderen een goede hulp in de huishouding te vinden. Schrijf u daarom nu in op de inschrijfpagina!